Україна

“Love-фанти: романтік”

325 грн.

Київ, Київська область

Гра для пари “Романтік” із серії “LOVE-Фанти”

Вас очікують 40 незвичайних завдань-сюрпризів різної складності. До кожного завдання необхідно готуватися, щоб потім піднести його як чарівний подарунок. Концепція гри спрямована на красиву любов та романтичні вчинки. Love Фанти “Romantic” дасть потужний імпульс почуттів та бажань, зробить життя яскравішим, внесе нотки романтики в повсякденне життя. Перед вами дуже незвичайна гра, яка поверне колишню пристрасть парам, що давно живуть разом, та подарує неймовірні емоції молодим парам.

Ця гра для вас, закохані!


У наборі:
- Колода карт завдань для чоловіка – 20 карт;
- Колода карт завдань для жінки – 20 карт;
- Два конверти для зберігання карт;
- Магнітний планшет для відміток балів;
- Правила гри.

Розмір коробки: 19см х 16см х 3см

Гра розрахована на 2 гравців
Вік – 18+ років
Російською мовою

В ході гри потрібно виконувати романтичні завдання-сюрпризи, запропоновані в фантах (картках гри). За їх виконання ви отримуєте бали. Перемагає той, хто першим набере 20 балів. Переможець отримує в нагороду можливість переглянути всі картки з конверта другої половинки та вибрати будь-яку. Партнер, що програв повинен виконати запропоноване завдання.

 

Як грати?

У коробці два конверти з фантами: блакитного кольору – чоловічі бажання, рожевого – жіночі бажання. Для виконання завдання-сюрпризу чоловік бере конверт з жіночими бажаннями, а дівчина – з чоловічими. Не показуйте картки з конвертів один одному. Виберіть будь-який фант і виконайте його на одному з рівнів складності. За виконання фанта на першому рівні ви отримуєте 1 бал, на другому – 2 бали, на третьому – 3 бали. Виконані фанти рекомендуємо зберігати в коробці гри. Вас очікують як дуже прості, так і досить складні завдання, що вимагають певної підготовки. Виконувати всі фанти не обов’язково. Час гри не обмежений.

Головне – отримуйте задоволення від гри!

Номер оголошення: 5756322

1599 (+1 сьогодні)
Додане: 02.04.2024 02:40
Повідомлення про порушення

Схожі оголошення