Україна

Смартфон Lenovo A1000 white

1 806 грн.

В наявності: кілька

Запоріжжя, Веселівський район, Запорізька область

Відкрийте для себе свій перший смартфон Lenovo A1000 на платформі Android.

Висока продуктивність: 
Модель A1000 укомплектована чотириядерним процесором з частотою 1,3 ГГц, що дозволяє з легкістю запускати кілька додатків одночасно, забезпечує швидку роботу ОС Android, якісне відтворення відео і проходження ігор.

ОС Android 5.0 Lollipop: 
 Версія ОС Android 5.0 отримала безліч нових функцій і удосконалень, а також кардинально перероблений інтерфейс. Вона працює швидше та ефективніше і витрачає менше енергії, ніж попередні версії. Тому Lenovo A1000 на ОС Android може похвалитися швидкістю, плавністю роботи і продуктивністю.

Швидкісне підключення 3G: 
 Модель A1000 підтримує мережі 3G, щоб ви могли завжди залишатися в курсі подій, відображати хвилюючі моменти життя і миттєво ділитися ними з друзями. Завдяки технології HSPA+ і швидкості завантаження до 21 Мбіт/с соціальні мережі, відеозапису і музика завжди будуть у вас під рукою.

Зі смартфоном зручно працювати однією рукою: 
Легкий (всього 132 м), з 4-дюймовим сенсорним дисплеєм, смартфон A1000 комфортно лежить в долоні. Представлений в двох варіантах забарвлення: перлинно-білий і ониксовый чорний.

Вбудовані камери (фронтальна та задня): 
 Камера з матрицею 5 Мпікс і LED-спалахом призначена для зйомки кристально чітких фотографій і відеороликів, а з допомогою фронтальної камери зручно спілкуватися у відеочаті.

Додатки Lenovo DOit: 
Встановлені програми, такі як SHAREit і CLONEit, істотно розширюють можливості смартфона з швидкої передачі файлів між смартфоном і іншими пристроями по безкоштовному бездротовому з'єднанню або через Wi-Fi, а додаток SYNCit дозволяє створювати резервні копії та відновлювати контакти, SMS і журнали дзвінків.

GPS в автономному режимі: 
 Знаходити дорогу ніколи ще не було так просто, як зі смартфоном A1000. Навіть якщо з'єднання з Інтернетом відсутня, система супутникової навігації GPS з великою точністю вкаже вам шлях.

Розширювана пам'ять: 
Смартфон дозволяє використовувати не тільки внутрішній накопичувач об'ємом 8 ГБ, але і встановити карту МicroSD на 32 ГБ. Тепер вам точно вистачить місця для зберігання всіх своїх фотографій, музичних композицій і відеозаписів.

Роз'єм для двох SIM-карт: 
 Два телефонні номери в одному смартфоні - ідеальний вибір, якщо ви хочете використовувати окремий номер для роботи або подорожей за кордон. Завдяки підтримці двох SIM-карт можна економити, перемикаючись між різними операторами стільникового зв'язку.

Номер оголошення: 6093145

1224 (+1 сьогодні)
Додане: 20.04.2024 08:35
Повідомлення про порушення