Україна

Оголошення не активне, товар або послуга знята з продажу

Оздоблення квартир в Київській області

Ціна не визначена

Київ, Київська область

Подивіться навколо себе. Чи подобається Вам обстановка, яку бачите? Приїлися вицвітають шпалери, скрипучий пол, потріскана штукатурка на стелі ... Ви задоволені квартирою, в якій живете? Чи не час змінити її?

"Пора!" - Говоримо ми, пропонуючи різноманітні ремонтні роботи по обробці квартир. Компанія "Еврорем" виробляє оздоблювальні роботи в Київській області будь-якого типу: від укладання керамічної плитки або ламінату до натяжних стель і декоративного оздоблення стін.

Наш підхід до вирішення ваших завдань

Індивідуальний підхід - наш коник. Ми втілюємо в реальність Ваші бажання та ідеї, тому результати обробки завжди унікальні і неповторні. Гарантуємо високу якість робіт згідно з договором: відповідальність за промахи і невдачі в ході ремонту ми беремо на себе.

В нашій команді обробкою займаються досвідчені фахівці, професійно надають послуги з ремонту. Тому Ви можете бути впевнені, що сама копітка дрібна обробка буде виконана надійно.

Ми здійснюємо обробку квартир "під ключ". Вам не доведеться мучитися з прибиранням квартири після ремонту - перетворять житло дістанеться Вам чистим і прибраним.

Ваша квартира все ще залишає бажати кращого? Перетворіть її з "Еврорем"

Номер оголошення: 6100551

1057
Додане: 18.03.2024 08:45
Повідомлення про порушення