Україна

ФлайМакс гель - засіб для знищення мух

438 грн.

Запропонувати ціну

Київ, Київська область

Опис

 Відгуки

Склад: 

неонікотиноїди – 1%, аттрактант, ПАР, емульгатор, стабілізатор, наповнювачі.

Фармацевтична форма: 

гель від світло-бежевого до світло-коричневого кольору.

Застосування: 

Інсектицидний засіб FlyMax Gel® призначений для знищення синантропних комах (мух, ос, тарганів та інші членистоногі), що мають санітарно-гігієнічне та епідеміологічне значення. При контактному впливові засіб проявляє гостру та залишкову дію на комах. Рекомендований до застосування в середовищі життєдіяльності людини (усередині та поблизу приміщень для утримання тварин, виробничих приміщень).

Способи застосування та дозування: 

Перед застосуванням ретельно збовтувати!

Засіб у вигляді гелю, готовий до застосування. В місцях виявлення, скупчення та пересування комах проводять обробку поверхонь методом нанесення гелю пунктирною лінією: 1 см препарату – 3-5 см проміжок або наносять на картонні чи поліетиленові аркуші розміром 10x20 см тонким шаром із розрахунку 50 г препарату на 4-6 аркушів / 10-20 м2 приміщення. Не наносити засіб на брудні, пористі або свіжо вибілені поверхні.

Застосування методом обприскування поверхонь: 1 літр препарату FlyMax Gel® розчинити у 1-му літрі води (кімнатної температури) та ретельно перемішати. Отриманого розчину достатньо для обприскування приміщень площею до 250 м2.

Дія препарату: 

до 6 тижнів..

Запобіжні заходи: 

При роботі з препаратом необхідно дотримуватись правил особистої гігієни. Після закінчення роботи вимити руки та обличчя з милом. Для запобігання випадкових отруєнь необхідно виключити можливість надходження засобу до організму людини (у шлунково-кишковий тракт, на слизові оболонки очей).

При попаданні засобу на шкіру необхідно змити водою з милом.

При випадковому попаданні засобу в очі, їх негайно промивають значною кількістю чистої води, при залишкових ефектах подразнення – звернутися до лікаря за допомогою.

Транспортування засобу може здійснюватись усіма видами транспорту у відповідності з правилами перевезення вантажів, які діють на даному виді транспорту, згідно з Класифікаційним шифром 6112, № ООН 2588.

Зберігання препарату: 

зберігати в оригінальній упаковці в затемнених приміщеннях при температурі від - 4°С до + 40°С.

Шкідливий для бджіл.

Рекомендовано для застосування у ветеринарній медицині!

У відповідності з кваліфікацією по ГОСТ 12.1.007-76 засіб відноситься до III – IV класу помірно- та малонебезпечних речовин. 

Фасовка:

0.5л, 5л, 10л.

Термін зберігання:

3 роки від дати виготовлення.

Номер оголошення: 6549063

1119 (+1 сьогодні)
Додане: 02.03.2024 16:40
Повідомлення про порушення