Україна

Кружка Стартер розпалювання вугілля для мангала і барбекю

350 грн.

Містить ПДВ

В наявності: кілька

Краматорськ, Донецька область

Стартер для розпалювання використовується для розпалювання вугілля або брикетів при приготуванні в жаровні або на мангалі. В стартере вугілля або вугільні брикети розпалюються набагато швидше і рівномірніше, ніж в жаровні або мангале.Отверстія на дні і в нижній частині стартера, а також його відкритий верх, забезпечують оптимальну тягу стартера, що дозволяє швидко і рівномірно розігріти вугілля. Спеціальна пластина захищає ручку стартера від перегріву, а руку - від опіку.

Рекомендації щодо застосування: насипте необхідну кількість вугілля в стартер.Зажгіте сухе засіб для розпалювання, або звичайну газету. Поставте стартер з вугіллям поверх палаючого кошти для розпалювання. Дочекайтеся, коли поверхню вугілля або вугільних брикетів покриється білим попелом і висипте їх в жаровню або мангал.
Стартер виконаний з нержавіючої сталі товщиною 0.5 мм. Висота 270мм. Діаметр 180. Ручка виконана з дерев'яними лакованими вставками. Місткість одного завантаження 5 літрів вугільних брикетів. Можливість установки чайника або сковороди. Можливе виготовлення будь-яких розмірів під замовлення.

Номер оголошення: 6976821

274 (+3 сьогодні)
Додане: 28.04.2024 01:50
Повідомлення про порушення