Україна

Оголошення не активне, товар або послуга знята з продажу

Масажний гель з екстрактом кінського каштану

89 грн.

Варва, Варвинський район, Чернігівська область

Легкий охолоджуючий гель позбавляє від втоми і набряклості ніг, знімає біль і напругу в м'язах. Екстракти каштану, арніки та ламінарії покращують кровообіг і дренаж, зміцнюють стінки судин, зменшують запалення.

Знімає втому та спазми м’язів, рекомендований при варикозі, а також, в якості профілактики, при значному фізичному навантаженні або сидячій роботі. Може використовуватися для масажу при набряках і втомі ніг, при болях напруги в м'язах спини та шиї, а також в антицелюлітних програмах.

Містить: екстракти каштану, арніки та ламінарії.

Екстракт плодів каштану кінського: знижує в'язкість крові, зміцнює капіляри, має протизапальну, протинабрякову, судинозвужувальних і знеболюючу дію, зменшує жирові відкладення на стінках артерій, зменшує болі в області запалених вен і суглобів, збільшує кровонаповненысть вен, регулює їх тонус, зміцнює стінки шкірних капілярів , покращує мікроциркуляцію крові і заспокоює шкіру, активізує виведення рідини з підшкірної клітковини, зменшується на почуття «важкості» в ногах, знімає «вечірню» втому ніг, має антиоксидантні властивості.

Засоби з екстрактом плодів кінського каштана рекомендовані при: варикозному розширенні вен, гострих і хронічних тромбофлебітах, при порушеннях артеріального периферичного кровообігу.

Екстракт арніки має протизапальну  заспокійливу дію. Він допомагає зменшити наслідки ударів і інших пошкоджень. Арніка підсилює приплив крові до місця навколо забиття, а також покращує лімфодренаж в тканинах, що поряд - це знижує видимість гематом, зменшує набряк, знімає тиск на нервові закінчення в пошкодженій зоні.

Екстракт арніки також стимулює грануляцію (перший етап загоєння ран) тканин і, таким чином прискорює процес відновлення шкіри після порізів, опіків і т.д.

Ламінарія - бура морська водорість, яка не має рівних, за змістом і концентрацією корисних активних елементів!

Екстракт ламінарії має цілу низку властивостей: він зволожує шкіру, має імуностимулюючу, регенерує, протизапальну і ранозагоюючу дію.

Екстракт ламінарії, завдяки своїм активним складовим: ефективно очищує і дезінфікує шкіру, сприяє виведенню зайвої рідини і зменшує жирові відкладення, активізує процеси внутрішньоклітинного і міжклітинного обміну, насичує клітини киснем, виводить з організму важкі метали і радіонукліди.

Номер оголошення: 6836114

285
Додане: 18.03.2024 08:45
Повідомлення про порушення