Україна

Настільна гра Зоорегата

297 грн.

Київ, Київська область

Настільна гра Зоорегата.

Кількість гравців: 2-4 людини.
Час партії: 25-45 хвилин.
 

В комплекті: ігрове поле, 4 пластикові фігурки корабликів, 1 кубик, 4 картки-планшета, 24 жетона тварин.

В якості фішок для гравців використовуються пластикові фігурки корабликів з різнокольоровими вітрилами - їх яскравий зовнішній вигляд приверне і зацікавить дитину, завдяки чому вона буде прагнути грати з ними. Тому дитину не потрібно буде примушувати грати - вона залюбки це зробить.

Гра має двостороннє ігрове поле. На одній стороні - класична гра-«бродилка»: кинув кубик, і походив на випавшу кількість очок. На другій - карта світу з океанами, материками, і тваринами, які на цих материках живуть. Тут дальність ходу теж залежить від кидка кубика, але маршрут руху визначає сам гравець - на полі немає прокреслених ліній, тільки сітка з шестикутних клітин, за якими і будуть переміщатися кораблики. Вибираючи оптимальний маршрут руху, використовуючи течії, і портали-вири, і навіть гармати, гравці будуть намагатися першими зібрати на борт свого корабля тварин з різних континентів і повернуться з ними в порт. А паралельно - знайомитися з географією і тваринним світом нашої планети, вчитися приймати оптимальні рішення за певних обставин.

Хоча в грі є можливість трохи постріляти один в одного, гравці в процесі гри не вибувають - це дає можливість всім боротися за перемогу до кінця, і дозволить уникнути ситуацій, коли одна дитина, що вибув у середині гри, зіпсує її всім іншим.

Грати можуть діти від 4 років (разом з батьками). А від 6 років - самостійно.

Гра відмінно підходить для сімейного дозвілля, і для ігор дітей між собою.

Правила легкі, час освоєння - до 10 хв

Номер оголошення: 5756404

1587 (+3 сьогодні)
Додане: 03.03.2024 02:00
Повідомлення про порушення