Україна

Плойка для волосся Philips HP8605/00

490 грн.

Запоріжжя, Запорізька область

Плойка робоча, всі функції і характеристики збережені. Продаю, оскільки дуже потрібні гроші !!!

Опис:
Захисне керамічне покриття щипців забезпечує рівномірний розподіл тепла та запобігає пошкодженню волосся. Після використання вони стають м'якими, слухняними і блискучими.
Діаметр плойки (25 мм) дозволяє з легкістю створити пружні кучері або природну хвилю.

Особливості:
Турбуєтесь про здоров'я свого волосся? Боїтеся, що під час завивки воно може пересохнути? Завдяки можливості регулювання температури, можна вибрати необхідний режим: 130 ° С -150 ° С підходить для тонкого і пошкодженого; 150 ° С -170 ° С нормальне, фарбоване волосся; 170 ° С - 200 ° С густе, товсте, кучеряве. З цими рекомендаціями Ваше волосся завжди буде виглядати природно, випромінюючи здоровий блиск.

Готовність до укладки можна дізнатися завдяки LED-індикатору. Це допоможе Вам правильно розпорядиться своїм часом під час укладання. Плойку можна використовувати вже через 60 секунд, завдяки швидкому нагріву. А якщо раптом, виходячи з дому, Ви забули відключити її від мережі, не хвилюйтеся, спрацює функція «Автовимкнення». Коли плойкою не користуються більше 60 хвилин, вона автоматично відключається від живлення. Це дозволяє зберегти електроенергію, а також нервові клітини.

Накінечник стайлера - термоізольований. Він залишається холодним, тому Ви легко можете торкатися до нього для зручності під час укладки. Також він захищає від травм і можливості отримати опік.

Основні характеристики:
Потужність: 44 Вт
Матеріал покриття пластин: кераміка
Особливості: обертання шнура, індикація ввімкнення,накінечник, ща не нагрівається, петля для підвішування
Час нагріву: 60 сек
Діаметр щипців: 25 мм
Кількість температурних режимів: 8
Максимальна температура нагріву: 200 ° C
Довжина мережевого шнура: 1,8 м

Висота: 6 см Ширина: 3 см Глибина: 33 см
Вага: 0,4 кг

Номер оголошення: 6228733

1415 (+2 сьогодні)
Додане: 21.03.2024 00:20
Повідомлення про порушення