Україна

Previous Next Зубна паста-гель для профілактики парадонтозу

59 грн.

Запропонувати ціну

Варва, Варвинський район, Чернігівська область

Дбайливо, але ретельно очищує зуби, містить екстракти лікарських рослин, які попереджають виникнення і розвиток захворювань тканин пародонта.

Комплекс лікарських трав у складі пасти чудово усуває запалення, знімає кровоточивість ясен, подразнення і набряк слизової оболонки порожнини рота, зменшує свербіж і печіння, сприяє загоєнню мікротріщин і попереджає подальший розвиток захворювання. Покращує регенерацію м'яких тканин порожнини рота. Надовго освіжає подих, усуваючи причини виникнення неприємного запаху з рота.

Рекомендована для профілактики і при захворюваннях тканин пародонта (гінгівітах, пародонтиті та пародонтозі), стоматитах, після хірургічних втручань в порожнині рота. Підходить для чутливих зубів.

Як консервант використовується Бензоат натрію, дозволений до застосування в харчових продуктах. Не містить SLS і SLES фторидів, антисептиків, штучних барвників.

Основні діючі компоненти:

Екстракт грушанки - містить цілий комплекс природних антиоксидантів і речовин, які мають протизапальну дію, а також унікальний комплекс природних ефірних олій, що мають бактерицидну дію. Значно посилює місцевий кровообіг в порожнині рота і сприяє загоєнню слизової і зміцненню ясен. Має дуже високу та вибіркову антибактеріальну активність щодо гнильнихмікроорганізмів, які в основному і викликають утворення неприємного запаху з рота.

Екстракт звіробою застосовують у стоматологічній практиці для зміцнення ясен, усунення неприємного запаху з рота, а також використовують як протизапальний засіб.

Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) має потужну антисептичну, протизапальну і знеболюючу дію. Має виражений протисвербіжний ефект.

Номер оголошення: 6836083

957 (+3 сьогодні)
Додане: 18.03.2024 08:45
Повідомлення про порушення