Україна

Програмне відключення клапана EGR.

500 грн.

Київ, Київська область

Клапан ЄГР за роки експлуатації природно засаджується, але датчикам системи Euro 4, Euro 5 це не поясниш. Відповідно, через неправильно працюючий клапан ЄДР по двигуну і вихлопній системі виникає ряд програмних помилок. У зв'язку з чим на приладовій панелі машини спалахує лампочка Check Engine, а через неправильні команди в електронному блоці управління двигуном (ЕБУ) відбувається збій у працездатності. Від цього:

Збивається такт подачі обертів двигуна
Збільшується витрата палива
З'являється шум у вихлопній системі
Машина втрачає у потужності
Збиваються режими перемикання швидкостей у АКПП
Відключивши клапан ЄГР на програмному рівні (прибравши його з прошивки електронного блоку управління двигуном) і заглушивши його фізично за допомогою кришки-прокладки, ви забудете про цю проблему раз і назавжди. Наші фахівці знають, як відключити клапан ЄДР правильно та пропонують цю послугу з ремонту машин усім власникам дизельних авто. Відключення EGR в автосервісі Дизель Сервіс 1 здійснюється на 100% правильно та безпечно. Ми професійно відключимо його та видалимо з прошивки ЕБУ, у зв'язку з чим відбудеться переналаштування системи машини з Euro 5 на Euro 2.
Послуга «видалення клапана EGR» у нашому автосервісі може бути замовлена ​​як окремо, так і разом з видаленням фільтра сажі. У такому разі повноцінний ремонт дизельного двигуна називатиметься чіп тюнінгом. А саме, через видалення сажевого фільтра, прошивку ЕБУ та
правильне відключення клапана EGR у двигуні та вихлопній системі машини буде разом вирішено цілу низку проблем. Усунення програмних помилок та загальмованості вихлопної системи авто через чіп тюнінг дозволить вирішити проблеми з двигуном та вихлопною системою + у машині природним шляхом збільшиться кількість кінських сил та відновиться працездатність усіх основних систем під капотом.
Шановні автомобілісти, чіп тюнінг, видалення сажового фільтра та відключення ЄДР в автосервісі Дизель Сервіс 1 виконують професіонали, для цього використовується все необхідне обладнання, а також спеціальні програмні програми. Ми надаємо гарантію на дані послуги та здійснюємо їх максимально акуратно, якісно та зовсім недорого!

Номер оголошення: 11124967

694 (+1 сьогодні)
Додане: 29.03.2024 12:40
Повідомлення про порушення