Україна

Сіль технічна, для посипання доріг, навалом і в мішках 50 кг

850 грн.

Запропонувати ціну

Містить ПДВ

Кривий Ріг, Криворізький район, Дніпропетровська область

Сіль, сіль технічна, сіль харчова, хлорид натрію - хімічна сполука NaCl, натрієва сіль соляної кислоти, хлористий натрій.
Технічна сіль - це мінеральна речовина сильної концентрації, переважно білого кольору, без запаху і стороннього присмаку, не токсичне і не вибухонебезпечне.
Залежно від присутніх в складі мінеральних компонентів, може мати відтінки жовтого, сірого, іноді рожевого кольорів.
Хлористий натрій - основний елемент солі - становить приблизно 97% в загальному складі.
За способом добування і методів подальшої обробки - існує кілька видів даного мінерального концентрату.
Сама екологічно чиста кам'яна сіль видобувається з глибинних шахт, і крім промислового застосування, активно використовується лікувально-профілактичними установами для відновлювальних процедур після різних хвороб дихальних шляхів.
Сіль кам'яна сіль, видобувається з дна озер методом випарювання розчину - це головне джерело харчової кухонної солі. Галіт активно використовується в хімічній промисловості для виробництва хлористих речовин і соляної кислоти.
Кар'єрна сіль відрізняється найнижчим вмістом хлориду натрію і невисоким ступенем очищення від домішок, в основному, застосовується в якості дорожньої солі і в виробництві антігололедних реагентів.
Дуже якісна високоефективна таблетована сіль зі 100% -ним вмістом хлориду натрію широко використовується в котельнях спорудах будь-якого рівня для забезпечення безперебійного функціонування обладнання і очищення води.
Застосування солі для антігололедних заходів
Дорожня сіль вже протягом довгого часу застосовується в якості Антиожеледний покриття автомобільних трас і пішохідних тротуарів в зимовий період часу і дозволяє значно знизити ризик травматизму та дорожньо-транспортних пригод.
Всілякі протиожеледних реагенти, створені на основі технічної солі, вимагають певних кліматичних умов і, як правило, їх вартість вище, ніж того ж природного концентрату, але в плані екології - реагенти більш кращі.
Реалізація солі
З огляду на сезонний характер затребуваності солі в якості Антігололеднимі реагенти - краще подбає про її придбання заздалегідь і купити сіль в літній період низького попиту, і відповідно, по самій низькій вартості. Зателефонувавши в ТОВ "ПромтехснабКР" - ви можете дізнатися всю необхідну і корисну інформацію про діючі ціни на момент реалізації, терміни, обсяги, умов виконання замовлення і його доставки.
Продаж солі нашою компанією здійснюється як в упаковках по 25, 50 або 1000 кілограм, так і розсипом.
Необхідно пам'ятати про таку якість солі як відмінна гігроскопічність. Тому, якщо ви вирішили придбати у нас сіль відразу у великих обсягах, слід передбачити певні умови для її правильного зберігання.
Мінеральний концентрат слід зберігати в сухому, провітрюваному приміщенні або на спеціальному майданчику, захищеної навісом, і з застосуванням водовідвідних заходів. У цьому випадку сіль збереже свої якості і буде придатна до застосування протягом довгого часу.

Номер оголошення: 6700558

274 (+1 сьогодні)
Додане: 06.03.2024 13:10
Повідомлення про порушення