Україна

Оголошення не активне, товар або послуга знята з продажу

Стрім бізнес в прямому єфірі

Ціна не визначена

Дніпропетровськ, Дніпропетровський район, Дніпропетровська область

Доброго часу!

Запрошую вас до свого стріму, де я буду сам створювати бізнес з продажу товарів чи послуг через інтернет.

Грошей для запуску бізнеса у мене немає, тому буду єксперементувати разом з вами. Все, що в мене для цього є, це ноут, інтернет та телефон (з однією сімкою).

 

Ноут не особо продвинутий, навіть нижче середнього, оперативка 2гіга, проц двух`ядерний по 1.6 Ггц, телефоний зв`язок теж не супер, тому що живу майже в лісі, інтернет хоч і оптоволокно, але периодично збоїть.

 

Це моя стартова крапка, з якої потрібно створити щось, що буде приносити дохід.

Ставити перед собою цілей заробити сотні тисяч я не буду, а от вийти на дохід в 250$ у місяць, для початку буде дуже навіть не погано. Потім цей процес буду маштабувати.

 

Все буду робити повністю у прямому єфірі: вибір ніші, постачальників, аналіз конкурентів, тести, створення сайтів, реклама і т.д.

Телефонні розмови теж буду проводити в прямому єфірі, без демонстрації телефонних номерів, єлектронної пошти та іншої особистої інформації.

 

Вийде в мене чи ні я не знаю, тому пропоную вам стати участинками мого тріумфу чи падіння. Всі ваші пропозиції буду враховувати і застосовувати на практиці там же у прямому єфірі. Я буду дуже радий якщо хто небудь з вам разом зі мною запустить свій бізнес.

 

Під час пошуку постачальників мені потрібно буде з ними зізванюватись, а робити це вечором та на вихідніх не вийде, тому частину трансляцій буде проходити вдень в будні дні. 

 

Перший стрім буде в суботу (21.10.2017) о 19:00, там я буду обирати товар чи послушу для продажу, тобно оберу нішу, с скоріше за все декілька.

 

Після кожної трансляції буде запись на ютубі, а також коротке відео з вижимками із стріму, щоб не потрібно було втрачати багато часу на просмотр основного запису.

 

Грощі зароблені з цього бізнесу, буду вкладати в його розвиток, в розвиток сого каналу та само собою в себе, як же без цього.

 

Якщо раптом у вас виникне невгамовне бажання підтримати мої трансляції, можете вкладати будь-які суми грошей, ні в чому вас не обмежую. Посилання буде під кожним відео.

 

Якщо вам все це цікаво, переходите на сторінку стріму https://www.youtube.com/channel/UCHI4x4O_IFZQfPFcc-NYjXw/live підписуйтесь на канал, натискайте на кнопку "нагадати" і приходьте в суботу 19:00 мск \ Київ

Номер оголошення: 6849366

931
Додане: 18.03.2024 08:45
Повідомлення про порушення