Україна

Оголошення не активне, товар або послуга знята з продажу

ТЕЗА для ванної кімнати та туалету, 5л

258 грн.

Запропонувати ціну

В наявності: кілька

  • Стан Нові
Київ, Київська область

ТЕЗА для ванної кімнати та туалету, 5л

Застосовується для чищення ванн, унітазів, кахельної плитки та сантехніки. Видаляє іржу і сечовий камінь в с / у. Має дезінфікуючу ефектом. Може застосовуватися в плавальних басейнах, душових і ванних кімнатах для видалення потемніння на кахельної плитці і керамічних поверхнях, а так само для очищення кранів з нерж. cтали.

Для дезінфекції та миття сантехніки нанести на поверхню в чистому вигляді і витримати 5-10 хв. Потім змити за допомогою щітки (губки) і води. При щоденному багаторазовому застосуванні наносити розчин (1: 2). Якщо при нанесенні використовувати губку, рідина піниться (тим самим скорочується витрата). Для видалення потемніння і соляних розлучень з кахлю або керамічних поверхонь використовується розчин (1: 2).

Речовина не містить соляної кислоти та інших кислот, здатних до високої міграції і летючості, отже, безпечно для побутового вживання.

Забороняється використовувати на мармурових покриттях. Обережно застосовувати для очищення хромованих і анодованих поверхонь (в розведеному вигляді 1: 1 або 1: 2).

Працювати в рукавичках. Ph = 2,5.

 

Доставка по Києву безкоштовна якщо сума замовлення більше 700 грн.

Номер оголошення: 7087900

346
Додане: 20.03.2024 15:55
Повідомлення про порушення