Україна

Відключення систем упорскування сечовини AdBlue u Bluetec

500 грн.

Київ, Київська область

AdBlue також називають «сечовиною», проте варто внести поправку, що у складі рідини всього 33% сечовини, а розведена вона у дистильованій воді. Реагент під тиском впорскується в потік вихлопних газів, потім відбувається ряд хімічних реакцій і з вихлопної труби виходить менший обсяг CO2, компенсований нешкідливим для екології азотом та водяною парою. Система чудово працює в Європі, але зіткнувшись з українськими кліматичними та експлуатаційними реаліями (якістю палива), завдає чимало проблем власникам авто.
Дизель Сервіс 1 надає послугу відключення AdBlue. Для кодування блоків управління наші кваліфіковані фахівці використовують лише надійне обладнання та перевірене програмне забезпечення.
Шановні автомобілісти, чіп тюнінг, відключення AdBlue, видалення сажового фільтра та відключення ЄДР в автосервісі Дизель Сервіс 1 виконують професіонали, для цього використовується все необхідне обладнання, а також спеціальні програмні програми. Ми надаємо гарантію на дані послуги та здійснюємо їх максимально акуратно, якісно та зовсім недорого!

Номер оголошення: 11124970

550 (+1 сьогодні)
Додане: 29.03.2024 12:40
Повідомлення про порушення